Ametta Skin | Plumping Eye Mask | Opgezwollen (wallen) oogmasker

25,95

Op voorraad

Product totaal

Opties totaal

Totaal generaal

Ametta Skin | Plumping Eye Mask | Opgezwollen (wallen) oogmasker

Dit oogmasker met collageengel helpt de opgezwollen (wallen) huid onder de ogen te hydrateren, kalmeren en voller te maken. Marine Fytoplankton en hyaluronzuur worden gemengd met volwaardig natuurlijke ingrediënten om te hydrateren en de elasticiteit te vergroten – uw ogen wakker te maken voor een goed uitgeruste, verfrissende en jeugdige uitstraling.

Ametta Skin | Plumping Eye Mask | Opgezwollen (wallen) oogmasker

Dit oogmasker met collageengel helpt de opgezwollen (wallen) huid onder de ogen te hydrateren, kalmeren en voller te maken. Marine Fytoplankton en hyaluronzuur worden gemengd met volwaardige natuurlijke ingrediënten om te hydrateren en de elasticiteit te vergroten – uw ogen wakker te maken voor een goed uitgeruste, verfriste en jeugdige uitstraling.

De natuurlijke ingrediënten hydrateren, kalmeren en vullen de tere huid onder de ogen Hyaluronzuur en Marine Fytoplankton werken samen om de hydratatie te verhogen Maak je ogen wakker voor een goed uitgeruste, verfriste en jeugdige uitstraling!

5 oogmaskers per doos.

Voordelen:

Dit oogmasker is ontworpen om de gezwollen huid onder de ogen te hydrateren, kalmeren en voller te maken.

Hydrateert en kalmeert en verlicht ontstekingen

Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels

Voegt vitamines en vocht toe om voor een strakkere uitstraling

Maakt uw ogen wakker voor een goed uitgeruste, verfriste en jeugdige uitstraling

Ingrediënten:

Hyaluronzuur is een natuurlijke verbinding die werkt om de huid te hydrateren en voller te maken, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en uw huid er jeugdiger uit te laten zien.

Marine Fytoplankton is een veganistisch, dierproefvrij en natuurlijk eiwit dat is afgeleid van kelp en andere mariene bronnen. Het staat bekend om zijn uitstekende biologische beschikbaarheid, wat betekent dat het gemakkelijk door het lichaam kan worden opgenomen en kan worden gebruikt om de aanmaak van collageen in de huid te ondersteunen. 

Niacinamide is een vorm van vitamine B die helpt extra hydratatie toe te voegen, terwijl het ontstekingsremmende voordelen biedt.

Alle ingrediënten:

Aqua, Plantaardige Glycerine, Algin, Natrium PCA, Aloë Barbadensis (Aloë Vera) Blad Extract, Gehydrolyseerd Marine Collageen, Trehalose, D-Alfa Tocoferol Acetaat (Vitamine E), Hyaluronzuur, Lavandula Officinalis (Lavendel) Olie, Niacinamide, Acetyl Hexapeptide- 1, Serine, Honingextract, Palmitoyl Pentapeptide-5, Hexapeptide-3, Glycyl-L-Histidyl-L-Lysine (Groeimodulerend Peptide), Humaan Oligopeptide-1 (Recombinant Human Epidermale Groeifactor), Ethylhexylglycerine.

Gebruik:

Begin met het wassen van je gezicht en het verwijderen van eerdere make-up. Breng onder elk oog een gelmasker aan. Laat 10-20 minuten intrekken. Verwijder de maskers en masseer overtollig serum in de huid. Gebruik wekelijks of naar behoefte. Pro-tip: bewaar de maskers voor gebruik in de koelkast voor een extra rustgevende, de-puffende en verfrissende ervaring!

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop