Ametta Skin | Antiaging Collagen Mask | Antiaging Collageen Masker

17,50

Op voorraad

Product totaal

Opties totaal

Totaal generaal

Ametta Skin | Antiaging Collagen Mask | Antiaging Collageen Masker

Dit anti-aging collageengelmasker helpt de huid te hydrateren, glad te maken en strakker te maken, terwijl fijne lijntjes en rimpels worden verminderd. De hoge concentratie Marine (zee) collageen en antioxidanten helpen de huid te liften, op te helderen en te versterken, tekenen van veroudering te minimaliseren en uw huid er fris en jeugdig uit te laten zien. Dit is een 100% veganistisch gezichtsmasker.

Ametta Skin | Antiaging Collagen Mask | Antiaging Collageen Masker

Dit anti-aging collageengelmasker helpt de huid te hydrateren, glad te maken en strakker te maken, terwijl fijne lijntjes en rimpels worden verminderd. De hoge concentratie Marine (zee) collageen en antioxidanten helpen de huid te liften, op te helderen en te versterken, tekenen van veroudering te minimaliseren en uw huid er fris en jeugdig uit te laten zien.

Hyaluronzuur en Marine (zee) collageen werken samen om de hydratatie te verhogen Een hoge concentratie aan Marine collageen en antioxidanten helpen de huid te liften, op te helderen en te versterken. Dit is een 100% veganistisch gezichtsmasker.

Voordelen:

Dit masker is ontworpen om je huid te hydrateren, strakker te maken en te herstellen.

Minimaliseert tekenen van veroudering

Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels 

Voegt vitamines en vocht toe voor een volledig natuurlijke glans

Ingrediënten:

Hyaluronzuur is een natuurlijke verbinding die werkt om de huid te hydrateren en voller te maken, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en uw huid er jeugdiger uit te laten zien.

Marine (zee) Collagen is een veganistisch, dierproefvrij en natuurlijk eiwit dat is afgeleid van kelp en andere mariene bronnen. Het staat bekend om zijn uitstekende biologische beschikbaarheid, wat betekent dat het gemakkelijk door het lichaam kan worden opgenomen en kan worden gebruikt om de aanmaak van collageen in de huid te ondersteunen. Het heeft het vermogen om de hydratatie te verbeteren.

 

Aqua, Vegetable Glycerin, Trehalose, Arginine, Serine, Niacinamide, Hydrolyzed Marine Collagen, Hyaluronic Acid, Algin, Sodium PCA, Ascorbyl Glucoside Vs, Citrus Medica Limonum Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, D-Alpha Tocopherol Acetate (Vitamin E), Glycyl-L-Histidyl-L-Lysine (Growth-Modulating Peptide), Vitamin C (L-ascorbic acid), Palmitoyl Pentapeptide-5, Hexapeptide-3, Human Oligopeptide-1 (Redombinant Human Epidermal Growth Factor), Ethyihexylglyceri

Gebruik:

Begin met het wassen van je gezicht en het verwijderen van eerdere make-up. Breng het gelmasker aan op uw gezicht en strijk het glad met uw vingertoppen of met een jaderoller. Laat 10-20 minuten intrekken. Verwijder het masker en masseer overtollig serum in de huid. Gebruik wekelijks of naar behoefte.

Duurzaamheid:

Ametta Skin gelooft in het zorgen voor onze planeet en tegelijkertijd voor je huid zorgen. Al onze producten worden geleverd in recyclebare verpakkingen en bevatten biologisch afbreekbare, niet-giftige en dierproefvrije ingrediënten. Kies je voor Ametta Skin, dan kies je niet alleen voor hoogwaardige huidverzorging, maar kies je ook bewust voor duurzaamheid. Recyclebare verpakking Biologisch afbreekbare gel Wreedheid-vrij marien collageen

 

 

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop