Laouta – Beach Body Oil SPF6 – Mastic 100 ML

18,95

Uitverkocht

Laouta – Beach Body Oil SPF6 – Mastic 100 ML

De ‘heerlijke’ Beach Body Oil Mastic is verrijkt met kruidenextracten en voedende oliën voor een optimale hydratatie. De SPF6  factor beschermt de huid tegen UVA en UVB stralen en biedt een levendige, gouden en langhoudende bruining. Ook een mooi detail; de ECO verpakking is gemaakt van suikerriet met het certificaat ‘I am Green’.

Laouta Beach Body Oil SPF 6 – Mastic 100 ML
Deze natuurlijke Beach Body Oil van Laouta is ontwikkeld met Mastic (mastiek) en Hippophae (duindoorn). Mastiek is hars van mastiekbomen die alleen voorkomen op het Griekse eiland Chios. De hars is heel bijzonder omdat het snel de huid herstelt. Het helpt bij diverse huidproblemen, zoals ontstekingen, brandwonden, verbranding van de zon en bij het verminderen van rimpels. Het wordt ook wel de ‘natuurlijke’ botox genoemd.
* Er is vaak geprobeerd de hars op andere plaatsen te verbouwen maar dat is tot op heden nog niet gelukt. In 2014 is het eiland Chios geplaatst op de lijst van  werelderfgoed van UNESCO. Het is een beschermd product en de Europese Unie heeft mastiek erkend als Protected Destination of Origin (PDO).
De ‘heerlijke’ Beach olie is verrijkt met kruidenextracten en voedende oliën voor een optimale hydratatie. De SPF6  factor beschermt de huid tegen UVA en UVB stralen en biedt een levendige, gouden en langhoudende bruining. Ook nog zo’n mooi detail; de ECO verpakking is gemaakt van suikerriet met het certificaat ‘I am Green’.
– Handgemaakt in Griekenland
– 95% natuurlijk
– SPF 6
– Gemaakt met essentiële oliën
– Vrij van synthetische kleurstoffen en conserveringsmiddelen
– Ontwikkeld met onder andere mastiek, Hippophae, amandelolie en olijfolie
Ingrediënten: 100 ml
Sweet Almond Oil, Coconut Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Olive Oil, Vit E, Sunflower Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Mastic Gum Oil, Pepper Fruit Extract, Calendula Flower Extract, Alkanna Extract.
Filters: Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Laouta – Beach Body Oil SPF6 – Mastic 100 ML” te beoordelen

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop