RAAW by Trice – Eye Love Oil 10 ML

45,00

Uitverkocht

RAAW by Trice – Eye Love Oil 10 ML

Sleeping Beauty, wake-up! Eye Love Oil is een rijk aan caffeïne en antioxidanten oogserum. De conditie van de huid wordt snel verbeterd. Eye Love vermindert wallen en de verschijning van donkere cirkels onder de ogen. Makkelijk aan te brengen door de roller en handig mee te nemen in de tas.

Gebruik:

Koffiezaadolie:

Bevat een hoog percentage aan caffeïne en antioxidanten die de huid toon enorm verbeterd. De koffieolie komt van een duurzaam en ingenieus koffie recycling programma, waarbij de gehele boon wordt bewerkt en dus NIET belastend is voor het milieu.

Geranium:

Geranium houdt de olie productie van de huid in balans, verbeterd de elasticiteit en bloedcirculatie waardoor tekenen van veroudering wordt gereduceerd en de huid strakker maakt.

Vitamine E:

Vitamine E is een van de sterkste antioxidanten. Het kan een huid repareren en beschermen, neutraliseert vrije radicalen en heeft de kracht om cel schade aan de huid te stoppen.

Jojoba:

Jojoba olie werkt ontstekkingsremmend en wordt daarom vaak ingezet om wonden te helen, bij de behandeling van infecties en acne. Jojoba heeft absorberende eigenschappen die bijna gelijk zijn aan onze eigen huidvet.

Ingrediëntenlijst:

Simmondsia Chinensis (organic jojoba) oil, Olea Europaea (organic olive) oil, Coffea Arabica (organic coffee beans), Tocopherol (vitamin E), Coffea Robusta (organic coffee) seed oil, Pelargonium Graveolens (organic geranium) oil, Lavandula Angustifolia (organic lavender) oil.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RAAW by Trice – Eye Love Oil 10 ML” te beoordelen

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop