(1 klantbeoordeling)

Salt & Stone - Natural Deodorant Lavender & Sage | 75gr

23,95

Op voorraad

Product totaal

Opties totaal

Totaal generaal

Salt & Stone | Natural deodorant Lavendel & Sage | 75gr

FORMULE NR 1 : Een hoogwaardige natuurlijke deodorant geformuleerd voor 24 uur bescherming. Zeewierextracten en hyaluronzuur hydrateren de huid, terwijl probiotica de geur neutraliseren. Geformuleerd zonder aluminium, alcohol, parabenen en kleurstoffen.

 

Salt & Stone | Natural deodorant Lavender & Sage |  75gr

FORMULE NR 1 : Een hoogwaardige natuurlijke deodorant geformuleerd voor 24 uur bescherming. Zeewierextracten en hyaluronzuur hydrateren de huid, terwijl probiotica de geur neutraliseren. Geformuleerd zonder aluminium, alcohol, parabenen en kleurstoffen

INGREDIENTS

*Caprylic/capric Triglyceride, *Tapioca Starch, **Magnesium Hydroxide, *Sodium Bicarbonate, *Ozokerite Wax, *Algae Extract, *Coconut Oil, *Hyaluronic Acid, *Natural Fragrance, *Shea Butter, *Kelp Extract, *Sunflower Seed Oil, **Lactobacillus Ferment, **Maltodextrin.

*Plant-based **Naturally Occurring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 beoordeling voor Salt & Stone – Natural Deodorant Lavender & Sage | 75gr

  1. Joshua Slot (geverifieerde eigenaar)

    Ik maak normaal altijd gebruik van spuitbussen maar wilde toch deze stick eens proberen. Ik was een beetje bang dat door de structuur van de stick ik misschien mijn volledige opperhuid er vanaf zou schrapen. Maar niets is minder waar, het voelt en rolt echt prettig. Daarnaast loop ik vandaag al de hele dag rond en krijg ik af en toe toch even een vleugje lavendel in mijn neus. Dit product is wat mij betreft écht een aanrader! (Ohja, en UNISEX klopt wel, ik wist niet wat ik me daarbij voor moest stellen maar nu ik er mee rondloop snap ik het helemaal).

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Shopping cart

0
No products in the cart.