Dierenfoto

Wereld Dierendag – ‘Natural Love’.

Hello Natural Beauty’s. Het is bijna zover; Wereld Dierendag! Een leuke dag om onze (huis) dieren extra te verwennen. Want, inmiddels hebben de hond en de kat hun plekje verovert als vast lid binnen het gezin. Niets is ons teveel om onze ‘knuffels’ in de watten te leggen en dat ‘feelgood’ moment te pakken.

Aanvankelijk was het de bedoeling om op deze dag dierenmishandeling onder de aandacht te brengen, en het daarmee tegen te gaan. Een goed streven wat wij , Get Natural als groot dierenvriend alleen maar kunnen toejuichen. Het is zelfs een voorwaarde bij de selectie van onze ‘natural beauty products’.

Vegan en Choosen Cruelty Free Nagellak

Neem nu ons prachtige nagellak merk Sienna Byron Bay uit Australië. Zij hebben als eerste nagellak merk in de wereld het certificaat Made Safe ontvangen, maar zijn ook Vegan and Choosen Cruelty Free.

Wist je dat er in heel veel nagellak dierlijke ingrediënten terug zijn te vinden? Onder andere in het pigment. Rode nagellak komt tot stand door Karmijn, en Karmijn wordt gewonnen uit luizen. Guanini is ook een kleuradditief en wordt gewonnen uit visschubben, kristallen van Guanine geven het glimmende effect. Klinkt behoorlijk ‘natural’ maar misleiding ligt om de hoek. Met de nagellak van Sienna Byron Bay heb je een veilige en verantwoorde nagellak voor mens, dier en het milieu in handen, of op je nagels.

Lily Lolo Cruelty Free gecertificeerde mineral cosmetica

‘People for the ethical treatment of animals’ (PETA) is wereldwijd de grootste organisatie die zich inzet voor dierenrechten en telt meer dan 3 miljoen leden. Door het kopen van PETA-gecertificeerde producten kun je meehelpen om hazen, muizen, cavia’s, ratten en andere dieren te beschermen tegen dierproeven en een leven vol lijden.

Het PETA-logo wordt uitsluitend aan producten gegeven die proefdiervrij geproduceerd worden. Lily Lolo is ‘certified’ dierproefvrij. Een aanrader zijn de make-up kwasten. Deze zijn Vegan en gemaakt van de hoogste kwaliteit synthetisch haar.

Cruelty Free is een Dierenrecht!

We hebben wat merken binnen onze ECO Luxurious Beauty collectie uitgelicht. Heel graag hadden we al onze merken willen belichten, maar dat komt vast in een andere blog aan de orde. Wel kunnen we aantonen dat Get Natural alleen samenwerkt met de beste ‘natural’ brands – niche market vanuit de wereld. We hebben- en leggen direct contact met het merk en eigenaar zelf, zijn dus goed op de hoogte van de weg die het merk heeft bewandeld, de ingrediënten en de daarbij horende certificering die het meebrengt. Cruelty Free is niet de norm, het is een Dierenrecht!

Dierendag actie

Voor alle ‘natural beauty’s’ hebben we een leuke Dierendag actie. Vrijdag 4 oktober shop je 24- uur met 15% korting op al onze producten. Gebruik de kortingscode Dierendag2019. Heel veel plezier!

Fijne dierendag en een Xx-tra knuffel van mij.

Deel dit bericht

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop