Wat is de ‘kerstgedachte’ van de Kerstman?

Mooie huidproducten met een ‘groene’ kerstgedachte;

Hello Natural Beauty’s,

Kerst 2019 komt steeds dichterbij. Terwijl de een helemaal los gaat met Kerst – en al in de zomermaanden begint met de voorbereidingen, vraagt iemand anders zich af waarom je een keer per jaar alles uit de kast moet trekken. Of je er nu zin in hebt of niet, er is geen ontkomen aan. Iedereen draait mee ‘op volle toeren’ om aan alle verwachtingen te voldoen. Borrels, dinertjes, relatiegeschenken, cadeautjes….het kan niet op. En dan de cadeautjes? Wat verzinnen we dit jaar?

Cadeautjes!!!

Geen paniek! Wij van GetNatural gaan jullie helpen! Uit onze prachtige collectie hebben wij een selectie samengesteld voor mannen en voor vrouwen (tieners). Cadeautjes voor dagelijks gebruik. Met aandacht tot aan jullie deur. Geen urenlange files, of geen parkeergelegenheid en geen lange wachtrijen bij de kassa.

Ieder merk binnen GetNatural is geselecteerd vanuit een ECO-Luxe gedachtegoed. Deze gedachte sluit volledig aan bij de ‘kerstgedachte’ van de Kerstman en zijn groene kerstelfen anno 2019. En Rudolf maken jullie ook blij!

Veel plezier met shoppen! Xx

VOOR DE MANNEN

VOOR DE DAMES (TIENERS)

Deel dit bericht

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop