Get Natural Spray Tan

Book NU online jouw 100% natural spraytan!

Supersnel een gezond bruin kleurtje zonder zon? Welkom bij Get Natural Spray tan. Spray tan is razend populair; het slimme alternatief voor de zon of de zonnebank. Een veilige manier om er binnen 10 minuten mooi gebruind uit te zien. De behandeling vindt plaats in een speciaal ingerichte ruimte, in alle privacy. Een specialiste vernevelt met een spray tanning apparaat de vloeistof gelijkmatig over je gezicht en lichaam. Het effect is direct zichtbaar.

Al onze EcotanbySonya producten en Three Warriors spray tan zijn 100% gecertificeerd natuurlijk, van Australische origin en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten; goed voor je huid en geschikt voor iedereen (ook tieners). Ga je op vakantie, heb je een bruiloft of een feestje, of kan je slecht tegen de zon en wil je toch een mooi natuurlijk kleurtje – dan is spray tan jouw antwoord. Naturally!

 

Waarom Get Natural Spraytan?

Onze behandelingen

Veelgestelde vragen over Spray Tan

Afhankelijk van je huidtype en celvernieuwing van je huid blijft de spray tan gemiddeld 5 tot 7 dagen mooi. Met een goede zelfbruiner die aansluit op de spray tan is dit zelfs te verlengen tot 1,5 week. Daarnaast valt of staat een prachtig resultaat met heel veel hydratatie van de huid. Zorg voor een vochtinbrengende bodylotion, creme of olie. Wel zonder parfum en chemische toevoegingen, die kunnen een negatieve invloed hebben op de spray tan.

 

Spray tan past ieder huidtype. Wij onderscheiden twee soorten huidtonen. Diegene met een beige ondertoon daarvoor gebruiken wij Rich Honey van EcotanbySonya. Dit geeft naderhand een diep bronzen teint ook Three Warriors past dit huidtype. Voor die personen met een rode ondertoon gebruiken wij TWO van EcotanbySonya. Dit kunnen zowel lichte als donkere huidtypes zijn. TWO geeft een prachtig ‘Sunkissed Glow’ resultaat die heel NATUURLIJK aansluit bij jouw DNA huidtoon.

Wij adviseren om maximaal tot 24- uur voor je afspraak een spray tan te boeken. Ga je trouwen dan is het handig om eerst een keer te komen proefdraaien. Je kunt dan duidelijk inschatten hoe de kleur reageert op je huid en hoelang de spray tan blijft zitten. Vanaf daar kunnen wij je duidelijk adviseren hoe en wat verder.

Spray tan heeft 4 uur nodig om te drogen. Wij adviseren in die tijd geen zware activiteiten te ondergaan zoals; een verhuizing, sporten of zonnebaden. Transpiratie ligt om de hoek en zo kun je strepen en vlekken creëren. Heb je regelmatig jeuk door een te droge huid, huidproblemen zoals eczeem of psoriasis dan is beschadiging snel gemaakt. Bij vitiligo raden wij het zeker af! Het heeft geen zin omdat spray tan zich alleen hecht aan de opperhuid en deze opperhuid is helaas volledig verdwenen bij vitiligo.

Spray tan is een geweldige opstap na je vakantie. Er zit echter GEEN beschermingsfactor (SPF) in spray tan. Insmeren met een natuurlijke zonnebrandlotion blijft dus belangrijk om je huid te beschermen tegen UV straling. Je kleurt wel prachtig door met een spray tan.

Chloor zwembaden, zee, sauna hebben allen invloed op je kleur. De teint zal sneller vervagen. Ook is het aan te raden om de eerste 8 uur niet intensief te sporten na een spray tan.

Bovenstaande kleuren zijn toegevoegde pigmenten in een bronzer of spray tan. Dit zijn fabrikanten van chemische cosmetica producten. Onze producten zijn 100% van natuurlijke oorsprong en biologisch gecertificeerd door de Australische overheid, The Organic Food Chain. 

Wij horen het vaak. Onze spray tan is natuurlijk. Niets is minder waar. Iedere spray tan of zelfbruiner heeft een goedje genaamd DHA (Dihydroxyacetone) wat afkomstig is uit suikerbieten. Wanneer dit goedje in contact komt met jouw aminozuren op jouw opperhuid dan verkleurt je huid en wordt het bruin. Het percentage DHA in spray tan en zelfbruiners is ook nog eens belangrijk om je kleurtje te intensiveren. EcotanbySonya en Three Warriors hebben beiden een hoog percentage van 15% DHA. En voor de zelfbruiners rond de 9%. Zelfbruiners van de drogisterij, eigen merk en wat al niet meer hebben maar een DHA percentage rond de 3/5%. Het zijn alle pigmenten en chemische toevoegingen die een spray tan of zelfbruiners onderscheiden van een natuurlijke spray tan of zelfbruiner. Lees dus goed de ingrediëntenlijst. En ook belangrijk, onze merken zijn VEGAN & CRUELTYFREE!

Onze 100% natuurlijke spray tan is veilig en gezond voor iedereen. Dus ook als je zwanger bent. Spray tan hecht zich alleen aan de opperhuid en komt niet in je bloedbanen terecht.

Behandeling protocol

Wanneer je online je afspraak maakt, bij bevestiging ontvang je van ons een lijstje van voor- tijdens en na behandeling. Hierin staat precies omschreven wat je het beste kunt doen voor een perfect resultaat van je spray tan.

Last but not least!

Een mooi resultaat valt of staat door je te houden aan het lijstje van do’s and dont’s. Maak geen vergelijk met een zonnebank of zonbaden. Het is appels met peren vergelijken. Spray tan is een prachtig product, veilig, gezond, duurzaam en past helemaal in deze tijd. In slechts 10 minuten heb je een prachtige teint die heel natuurlijk aansluit bij jouw DNA kleurtje. Geen verbranding, schade aan de huid of uitdroging. Onze missie is om de cirkel rond te maken. Een duurzaam product wat veilig is voor mens, dier en milieu!

Wanneer zie ik je stralen? Groet Mirjam Blad

Al onze Eco Tan by Sonya producten zijn 100% gecertificeerd natuurlijk ; goed voor je huid en geschikt voor iedereen.

Voor meer informatie;

Wil je meer weten over de behandeling of onze Eco Tan by Sonya producten? Neem contact met ons op.

Get Natural Spraytan adres;

Bongerd 78
3344 DA  Hendrik-Ido-Ambacht
info@getnatural.nl
+31 (0) 85 112 43 80

Shopping cart

0
No products in the cart.