Processed with VSCO with s3 preset

Skindles – Skincandles

Light my fire

Het is weer tijd om de kaarsjes aan te steken in huis. Altijd weer een speciaal moment op de dag. Het brengt letterlijk ‘licht’ in donkere dagen. Gezellig op de bank, bij elkaar met een warme kop koffie of thee. De avond kan beginnen.

Maar hoe fijn zou het zijn om een kaarsje voor jezelf te branden? Gewoon omdat het kan? Een kaars die je meeneemt op reis, even weg uit de dagelijkse sleur van alledag en laat genieten van een heerlijke subtiele geur uit een ver land. De licht, zoete geur van kokos, amber en mirre , een knipoog naar Marokko. Of de geur van ‘Franse’ peer en kaneel, die je laat wegdromen naar de gezellige terrasjes in Parijs? En wat dacht je van Japan? De geur van mandarijn & mimosa. Het land van tegenstellingen en de ‘rising sun’.

SKINDLES – Een huid- en haarverzorgings kaars

Surprise! Get Natural neemt jullie mee op reis. Vanaf vandaag brengen wij een multifunctionele kaars voor lichaams- en haarverzorging van het prachtige, Australische merk Skindles. Een origineel en onderscheidend product op het gebied van ‘natural’ huid- en haarverzorging.

TIP: een fantastisch en origneel cadeau voor de feestdagen

De kaars is ‘organic’ certified en vegan en brengt jou 60- uur aan ‘tijdreizen’. Wanneer de kaars is aangestoken en gesmolten, dan is de olie direct klaar voor gebruik. Met de handige houten lepel schenk je de olie in bad of op je huid. Twee theelepels in meer dan genoeg om jou die geweldige hydratatie mee te geven. De hoogwaardige kwaliteit aan etherische oliën is niet (brand) gevaarlijk voor op de huid. Het stolt direct en is heerlijk als crème uit te smeren. Een geweldige sensatie! Voor het haarmasker adviseren wij de punten en midden gedeelte mee te nemen. Masseer de olie in het haar, laat het 10 minuten intrekken en daarna uitspoelen met water. De kaars is gegoten in een keramische pot met deksel, en is als een ‘stilleven’ voor iedere bad- en/of huiskamer. Duurzaam in gebruik, als in uitstraling.

De sensuele kaars

In Japan is er een gezegde; als de kimono past, trek hem aan. Niets is zo persoonlijk als een geur. Maar je hebt altijd wel een geur, een smaak die er boven uit steekt. Wat past bij jou persoonlijkheid. De vijf geuren van Skindles verwijzen allen naar een land. Ze nemen je mee naar Marokko, Groot Brittannië, Japan, Frankrijk of een tropisch eiland. Voor ieder wat wils. Het is heerlijk om jezelf dat ECO-luxe ‘wellness’ gevoel mee te geven. Nog leuker om dit gevoel te delen met je geliefde. Een sensuele sensatie wat zeker richting de feestdagen leuk is om te ervaren. Welke geur kies jij!

With natural love,

Xx

De vijf geuren | Japan | Frankrijk | Groot Brittannië | Marokko |
The Tropics
VEGAN en vrij van parfum, parabenen, phthalates en MUSK!

Deel dit bericht

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop