Likami Facial Intensive Cream

Sinterklaas is groen!

Trend; duurzame Sinterklaas cadeautjes

Hello Natural Beauty’s,

Sinterklaas is in het land! Een heerlijk feest voor jong- en oud, wat traditioneel wordt gevierd in huiselijke kring met veel lekkers aan snoepgoed en cadeautjes.

De bakkers draaien overuren om alle pepernoten, chocoladeletters en marsepein op tijd aan te leveren. Handgemaakt en met aandacht voor kwalitatieve en hoogwaardige ‘specerijen’ ondersteun ik graag de ‘ambachtelijke bakker’ die zijn enthousiasme mag laten smaken. Maar hier ontdek ik ook een nieuwe trend; de biologische of Spelt pepernoot is in opkomst.

Prullaria aan no-nonsense artikelen zijn uit!

De bewustwording en vraag naar hoogwaardige en duurzame verpakkingen en producten zijn ‘natural’ al wat langer gaande. Maar goed ook, het roer moet om! Niet alleen bij de bedrijven maar zeker ook bij de consument. Cellofaan folie is OUT! En ook de goedkope ‘prullaria’ aan no-nonsense speelgoed, nagellakjes en make-up (made in China) krijgen steeds minder aandacht van de consument. Inmiddels zijn er al ruilbeurzen aan speelgoed en 2e hands lifestyle producten gaande. Massa productie is op z’n retour en Sinterklaas wordt GROENER! Nu had de beste man al een vooruitziende blik, hij was de eerste met een ‘natural’ jutte zak.

Ook wij van GET NATURAL stellen kwaliteit boven kwantiteit in ‘natural’ en ‘organic’ hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Bij ons shop je de mooiste producten voor je dagelijkse verzorging. Wij investeren in onze zoektocht over de hele wereld naar de ‘pareltjes’ in ‘natural beauty’. Onderscheidend in leverancier, kwaliteit en originaliteit in product en in verpakking.

MINOR GLAS

De ECO-luxe merken in ‘natuurlijke’ huidverzorgingsproducten herken je aan de productverpakking. Het doosje met vermelding van de ingrediënten is veelal verdwenen, de pot en/of fles is wat overblijft en bestaat uit bruin en/of zwart glas. Glas is duurzaam, gebruikt minder energie (fabricage) en is makkelijk te recyclen. Donker glas filtert de ultraviolette straling waardoor vitamines en mineralen niet worden aangetast en in kwaliteit behouden blijven. Tot wel een jaar na opening van het product. Dit in tegenstelling tot plastic verpakking en/of doorzichtig glas wat een houdbaarheidsdatum heeft van een half jaar. Minor glas is de meest luxe en krachtige uitvoering in duurzaam glas. Je herkent het glas aan de ‘m’ stempel en onze merken zoals Likami, AlexCarro en RAAWbyTrice presenteren de huidverzorgingsproducten in Minor glas.

Our Natural Way of Living

Voor het online verzenden van onze producten hebben wij gekozen voor een verpakkingsmateriaal van gerecycled bruin kraftpapier. Dit wordt gemaakt van ongebleekte pulp en afvalpapier (oudpapier). Wij verpakken alle cadeautjes in zijdepapier en verzegelen deze met een papieren button. Onze ‘natural’ way of living is doorgevoerd tot ieder detail. Volg ons op Instagram @getnaturalshop, hier vindt je voorbeelden aan presentatie van ‘groene’ Sinterklaas cadeautjes. Voor in de schoen of in de zak van Sinterklaas, voor ieder wat wils. Maar ook voor de Kerst en in het nieuwe jaar brengen wij jou de allermooiste cadeautjes. Tot snel!

Ik neem nog een (groene) pepernoot of twee, drie……

Xx Mir

Deel dit bericht

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop