RAAW_by_Trice_Sea_Silk_Hyaluronic_Ocean_serum

Nieuw! RAAW by Trice – skin & bodycare van de zee

Hello Natural Beauty’s,

Get Ready voor RAAW by Trice! Holistik skin & bodycare van de ‘marine world’ oftewel de zee. Met roots in Denemarken, Trice Angie Christiansen, founder of RAAW, reist al velen jaren tussen Kopenhagen en Californië.

Na haar studie in medicinale kruiden en de helende eigenschappen van planten en kruiden zoals in de traditionele Chinese en Oosterse culturen wordt onderwezen, besloot Trice dat het tijd werd voor haar eigen ‘beauty’ line. Immers, beautiful skin is more than a product, it’s a lifestyle!

De prachtige producten hebben als specialisme de kracht van alles wat de zee ons heeft te bieden. Algen, kelp, zeewier, you name it, it’s there! Allen krachtige antioxidanten, mineralen en enzymen met bijzondere eigenschappen.

De producten zijn ontwikkeld en geproduceerd bij kleinschalige producenten, all ‘natural’ en ‘organic’ met oog voor het milieu en de gezondheid voor mens, dier en plant. Duurzaam en ecologisch verantwoord.

In een duurzame wereld komen vaak de gelijkgestemden elkaar te hulp. Leuk is het om te weten dat in de ‘Eye Love’, de koffieolie die is toegevoegd, komt van een vernieuwend, koffie recycling programma. De gehele boon wordt gebruikt in het proces waardoor er geen verspilling ontstaat en duurzaamheid is gewaarborgd.

Vanaf 16 augustus hebben wij de botanische lijn in onze collectie. Pre-ordering is al mogelijk. De webshop is wegens vakantie gesloten t/m 28 augustus. Vanaf 29 augustus worden alle pakketten verstuurd. De Botanische Bodylotion en Wash staan in ‘nalevering’. In het najaar brengen wij ook de producten op lifestyle gebied. Leuk om als gedachte mee te nemen richting de kerstdagen. Maar dit is misschien iets te voorbarig?

Fijne zomerdagen!

Xx

Deel dit bericht

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop