nieuw-sienna-byron-bay-nagellak

Nieuw in de Shop – Sienna Byron Bay

Hello Natural Beauty’s,

Leuk dat jullie een bezoekje brengen aan onze website Get Natural! Kijk rustig rond en als jullie vragen hebben, een punt van kritiek of feedback willen geven, we horen jullie graag! Met Get Natural willen wij luxe, natuurlijke verzorgingsproducten onder de aandacht brengen, vanuit een ecologisch gedachtegoed. Dit is dus ook de selectie die wij toepassen bij benadering van de ‘natuurlijke’ merken. Vanaf het zaadje in de grond tot aan jouw deur. Full circle!

Australië is vooruitstrevend in de markt als het gaat om ‘natural cosmetics’. ECO-luxe beauty producten zijn in Australië de norm en voldoen aan strenge eisen van wetgeving, zodat niets ten koste gaat van jouw gezondheid en het milieu. Veel van deze natuurlijke merken zijn nog niet gecertificeerd voor Europese markt, maar inmiddels proeven zei ook dat Europa gaat komen en wij van Get Natural hebben al wat lijntjes uitstaan voor de toekomst.

Met ‘trots’ presenteren wij vandaag het eerste NON-toxische nagellak merk, SIENNA uit het prachtige gedeelte van Byron Bay Australië. SIENNA is het eerste merk, wereldwijd dat nagellak heeft ontwikkeld zonder chemische toevoegingen. In 2014 opgericht, is het snel gegaan met SIENNA. En wij van Get Natural zijn het derde land in Europa, en eerste die online verkopen.

Laat je verrassen door de geweldige kleurtjes (39 in totaal) en toebehoren. Een remover op basis van soja en vitaminen E, nagellak die ademend is en waterdoorlatend, een glazen nagelvijl. Hier komt het ECO-luxe gedachtegoed naar boven, de presentatie van de producten zijn prachtig en simpel in alle eenvoud. Let vooral op de notenhoutentop op de nagellak (organisch), die is gemaakt van resthout wat weer wordt gevonden op de stranden van het prachtige Byron Bay. Ooit ontdekt door surfers in de jaren ’60.

Veel aandacht is door SIENNA gegeven aan het ontwerp van het nagellak kwastje. Het kwastje is zo verfijnd, dat ieder hoekje op de nagel gevonden kan worden. De nagellak is van een hoogwaardige kwaliteit, dekt snel en met de base-coat en top-coat ben jij thuis je eigen manicure!

SIENNA Byron Bay is Australian Certified Toxic Free, Made Safe and Allergy Certified, Certified Vegan and Choose Cruelty Free, PETA, Certified Halal Australia

Let’s Nail it!

P.s Schrijf je in voor leuke winacties die er binnenkort aankomen, op de VIP-lijst.

Deel dit bericht

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop