Toggle Shop Sidebar

Ben je opzoek naar ECO-luxe nagelverzorging 5.0? Stop met zoeken en ontdek Sienna Byron Bay uit Australië. In 2014 opgericht, inmiddels al wereldwijd een begrip. Sienna Byron Bay nagelverzorging brengt premium kwaliteit non-toxische nagellak en wij van Get Natural als eerste in Nederland.

De nagellak is vrij van formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin,  synthetische stoffen, xylene, tosylamide, benzophenone-1 en vrij van dierlijke toevoegingen. Vegan en Choose Cruelty Free.

Veilig en verantwoord voor jou gezondheid (ook chronisch zieken) en het milieu! Prachtig en onderscheidend in alle eenvoud.

De houten dop is opgemaakt uit resthout wat regionaal wordt gevonden en is organisch. Daarnaast heeft Sienna Byron Bay al vele certificeringen op haar naam die terecht als onderscheidend gezien mogen worden. Australië is vooruitstrevend in haar ecologische gedachtegoed. Milieu en veiligheid van gezondheid, delen samen de eerste plaats. En deze combinatie valt prima te combineren met een stijlvolle uitstraling, een hoge kwaliteit aan nagellak en toebehoren om jouw manicure kit compleet te maken. Let’s nail it!

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop