Toggle Shop Sidebar

P'ure Papaya Care

PURE PAPAYA CARE huidverzorging is opgezet door natuurartsen om daadwerkelijk ‘een lans te slaan’ tegen de huidige verzorgingsproducten op de markt, die vol zitten met chemicaliën. Veel huidverzorgingsproducten bevatten petroleum of minerale oliën van petroleum. Wat vele van ons niet weten is dat deze chemicaliën een enorme invloed hebben op ons stofwisselingsysteem/metabolisme.

De insteek was om een krachtige productlijn te ontwikkelen, met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die effectief zijn voor de huid en alle huidtypes. Papaya of Paw Paw is een van de krachtigste fruitsoorten in de wereld voor je huid. Het bevat enzymen die helpen de huid te herstellen, te verzorgen en te vernieuwen.  Traditioneel is Papaya een effectief medicijn voor het helen van wondjes, het kalmeren van (insecten) beten en verzorgen van een droge huid.

De Australische Papaya wordt biologisch geteeld in de binnenlanden van Queensland/Australië. De productlijn is vrij van non GMO (Not Genetically Modified) papaya en de gehele vrucht wordt gebruikt in het productieproces, dus geen verspilling. Fermentatie van de papaya zorgt voor een rijke concentratie aan voedingsstoffen die zacht is voor de huid.

Toont alle 5 resultaten

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelwagen.