Toggle Shop Sidebar

Little Urchin betekent kleine (zee) egel. Maar dit is nog maar het begin van het verhaal. Geïnspireerd door de natuur is deze naam gekozen omdat, zee egels net als mensen gevoelig zijn voor licht en chemicaliën. Het is zelfs zo dat deze kleine en intelligente zee-egels door evolutie hun eigen, natuurlijke (zonnebrand) bescherming hebben gecreëerd. Zo beschermen zij zichzelf en hun kleintjes tegen de sterke zonnestralen. Nog een leuk weetje over de zee-egels; deze intelligente wezentjes leven meer dan 100 jaar zonder enige biologische tekenen van veroudering te vertonen. Make the change and start today, wear SUNSCREEN! Naturally….

Little Urchin is een 100% plantaardige zonnebrandcrème, vrij van enige toxische toevoeging, veilig voor de planeet en gemaakt met liefde zodat jij en je familie de bescherming krijgen die het verdient.

Little Urchin is REEF SAFE, Cruelty Free, sponsort 1% for the planet, heeft een 100% recyclable packaging, proudly australian made & owned en is 100% plantaardig. Geen witte waas en meer dan 3 uur waterresistant. Little Urchin is veilig voor jou en de zee.

Toont alle 3 resultaten

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop