Toggle Shop Sidebar

Kushboo Soaps

Combineer gezondheid en schoonheid in een natuurlijke zeep. Dat is KUSHBOO SOAP!

Als kind van Indiaase ouders, creator Sarwat groeide op in de prachtige Ribble Valley/Lancashire, Engeland. De eeuwenoude “oosterse” traditie om kennis en schoonheidsgeheimen door te geven aan de jongere generatie worden hier samengebracht in acht natuurlijke en handgemaakte zeep. Iedere zeep heeft zijn eigen identiteit, kracht en werking om de huid te verzorgen, te reinigen en te helen. Ontdek wat Kurkuma, Lavendel, Pepermunt en vele andere natuurlijke ingrediënten voor jou en dat van je geliefden kan betekenen. Zacht en verzorgend voor de allerkleinsten, helend en ondersteunend voor de oudere huid. Het credo is; wat je kunt eten, dat kan je ook op je huid smeren.

KUSHBOO betekent ‘geur’ in het Indiaas. KUSH betekent ‘blijdschap’. Kortom; een natuurlijke naam voor een heerlijk geurende zeep die je huid blij maakt!

De zeep is VEGAN, Cruelty Free, 100% vrij van plastic, 100% natural en vrij van chemicaliën.

KUSHBOO SOAP is maatschappelijk betrokken en ondersteunt diverse projecten. KUSHBOO werkt zoveel mogelijk met lokale ondernemers, daar waar mogelijk is. Hiermee hebben zij niet alleen oog voor het milieu maar dragen zij ook zorg voor de gemeenschap, dat er werkgelegenheid wordt gecreëerd. Voor iedere zeep die wordt verkocht, maken zij nog een zeep. De opbrengst gaat onder andere naar goede doelen om daklozen weer een plek in de maatschappij te geven, en de opvang van  vrouwen en kinderen die zijn gevlucht uit een gewelddadige relatiesfeer (Emmelinespantry.com).

Toont alle 8 resultaten

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.