Toggle Shop Sidebar

BENAMÔR

LISBON SINCE 1925

Benamôr werd in 1925 in Lissabon opgericht door een mysterieuze apotheker die wonderbaarlijke zalven maakte in zijn laboratorium op Campo Grande nº189.

Benamôrs handgemaakte schoonheidsrecepten waren gebaseerd op unieke parfums en natuurlijke ingrediënten die werden gekweekt onder de zon van Portugal: citroen, roos, aloë vera of amandelolie. Verpakt in schattige Art Deco stijl, was het meteen een hit. Benamôr bracht enkele van Portugal's cult-schoonheidsrecepten voort, zoals Créme de Rosto, de wondercrème voor het gezicht -waarvan rozenextract de vrouw onmiddellijk een glans geeft- en is tot nu toe onveranderd gebleven. Alantoíne handcrème behoorde ook tot een gewilde creatie. Vandaag de dag is Benamôr nog steeds een van Portugals meest geliefde schoonheidsmerken die zijn heerlijke schoonheidsrecepten over de hele wereld verspreidt. 

Om onze planeet te beschermen, is Benamôr's bedrijfsfilosofie sinds de oprichting in 1925 dezelfde gebleven: een enorme inzet voor het milieu, vermindering van het energieverbruik en bevordering van duurzame schoonheidsrecepten door middel van verpakkingsrecycling.


Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Shopping cart

0
No products in the cart.