Toggle Shop Sidebar

Het idee om BAIOBAY te creëren is geboren op het Franse eiland Corsica en via Californië weer terug naar Parijs. Het Franse merk, opgericht door founder/Margaux staat voor gezonde ingrediënten, texturen en geuren waar je direct verliefd op wordt. En wie wilt dat nou niet?

CLEAN BEAUTY

BAIOIBAY is ontstaan rondom een buitengewoon ingrediënt in de natuurlijke cosmetica: kokos. Kokosolie en kokoswater zijn waardevolle ingrediënten die je in onze formules tegenkomt. Alle BAIOBAY huidverzorgingsproducten zijn gecertificeerd natuurlijk en biologisch door Cosmos Ecocert, de composities zijn zuiver (Yuka: 100/100) en ze zijn vegan en dierproefvrij.

PLANET FRIENDLY

Milieubewustzijn is een integraal onderdeel van het DNA van BAIOBAY en van GET NATURAL Het staat centraal in alles wat we doen. Voor elk BAIOBAY product dat je koopt wordt een nieuwe boom geplant door Trees for the Future. Onze huidverzorgingsproducten zijn gemaakt in Frankrijk van gerecyclede materialen en de kartonnen doosjes die onze producten beschermen zijn gemaakt van composteerbaar karton en zijn bedrukt met plantaardige inkten.

MAKE IT PRETTY

De huidverzorgingsproducten zijn zuiver, natuurlijk en planeetvriendelijk, maar we vinden het essentieel dat je geniet van het gebruik van je huidverzorging.

Toont alle 7 resultaten

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop