Toggle Shop Sidebar

Agent Nateur

AGENT NATEUR stelt, dat wanneer je kiest voor een gezonde en natuurlijke levensstijl, en je wens is om een prachtig en gezonde huid te hebben, dat wat je op je huid smeert gelijk is aan wat je eet!

Ben jij opzoek naar ‘natural’ skincare? Is een holistische levensstijl jouw tweede (of eerste) natuur? Dan is AGENT NATEUR The Lady too Meet! Creatrix Jena Covello uit Los Angeles begon haar zoektocht naar kwalitatief, hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam, nadat bij haar op vrij jonge leeftijd hormoon gerelateerde gezondheidsproblemen werden geconstateerd. Endometriose en adenomyosis. Hormonale invloeden in ons eten kunnen we terugdringen door voedsel te benuttigen in de meest ‘pure’ vorm. Uitingen van hormonale invloeden op onze huid kunnen we tegengaan door te kiezen voor ECO-luxe beauty cosmetica, die vrij zijn van chemicaliën, biologisch geteeld en handmatig geplukt. Kleinschaligheid van leveranciers en officiële certificering is hierin tevens onderscheidend. De selectie en combinatie aan hoogwaardige en krachtige ingrediënten zoals vitaminen en mineralen bepalen de verbetering van jouw huid.

AGENT NATEUR is GMO-free, ECOCERT voor Europa, ORGANIC, Cruelty-free, VEGAN en werkt alleen met de beste leveranciers vanuit de hele wereld die voldoen aan de meest veilige eisen voor ‘natuurlijke’ huidverzorging.

Toont alle 5 resultaten

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop