LIKAMI SFEER 24 12,8X12,8

Likami Superfood voor je huid

Hello Natural Beauty’s! De zomer loopt ten einde, het najaar kondigt zich aan. In de natuur zijn de tekens als duidelijk zichtbaar. De dagen worden korter, de bladeren verkleuren en de temperatuurverschillen variëren van warme naar koude dagen.

Huidklachten door verandering van het seizoen

Net als dat je je lichaam warmer inpakt in de herfst, verdient ook je huid meer verzorging. Door de ramen te sluiten en de verwarming aan te zetten wordt de luchtvochtigheid in huis lager. Die luchtvochtigheid zorgt ervoor dat de huid zijn vocht verliest aan de omgeving en daardoor droger gaat voelen. Je kunt meer huidklachten ervaren. Het is dus een feit dat je in deze tijd van het jaar sneller last krijgt van een droge huid, rode plekjes of een trekkerig gevoel. Heb je last van eczeem en psoriasis, dan kunnen deze huidaandoeningen toenemen. Maar dit heeft meer te maken met de vele uren die we binnen doorbrengen met de ramen dicht en verwarming aan.

Superfood voor je huid

Je huid en lichaam vraagt dan ook om meer voeding en verzorging. Zowel van binnen als van buiten. De huid op het gezicht is dunner dan de rest van het lichaam, en vraagt dus weer om een andere verzorging dan dat van je lichaam. Natuurlijke ingrediënten zijn essentieel voor een goede verzorging van de huid. Kies dan ook voor ‘natuurlijke’ verzorgingsproducten die een hoge kwaliteit aan ‘SUPERFOOD’ meebrengen, vrij zijn van chemicaliën, Cruelty Free en het ECO- luxe gedachtegoed uitdragen.

Likami Skincare – Biologische en botanische huidverzorging

Vanaf vandaag brengt Get Natural het prachtige, ‘Belgische’ merk Likami Skincare online. Een nieuwe generatie van biologische en botanische huidverzorgingsproducten, gebaseerd op natuurlijke technologieën. Een complete verzorgingslijn van huid-, haar-, lichaams- en gezichtsverzorging. Likami betekent ‘lichaam’ in het IJslands en verwijst meteen ook naar de zuiverheid, de kracht en de schoonheid van het land zonder filters. IJsland en zijn natuurlijke eenvoud zijn de belangrijkste bronnen van inspiratie voor Likami.

Get your naturals! http://getnatural.nl/merken/likami/

Fijne herfstdagen,

Xx

Deel dit bericht

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop