spraytan-banner

Het is huidkankerweek

De huidkankerweek vraagt bewustwording voor verantwoord zonnen. Nu de zomer is aangebroken neemt de schadelijke UV-straling toe. Bescherming van je huid is essentieel. Wat zijn de mogelijkheden?

Zonnebanken is verboden in Australië en Brazilië

Als er één land is die voorop loopt in preventief omgaan met de zon, dan is het wel Australië. Kleine kinderen dragen wetsuits, zijn ingesmeerd met factor SPF50 en dragen petjes en zonnebrillen. In Australië kan de temperatuur oplopen tot boven de 50 graden in de zomer. Zonnebanken is hier verboden, net zoals in Brazilië. Er ligt al jaren een wetsvoorstel in Brussel om ook Europa een halt toe te roepen. Het stuit echter op veel tegenstand. Wist je dat het verboden is voor tieners om onder de 18 jaar te zonnen onder een zonnebank? Maar al te vaak worden deze regels genegeerd.

Twee op de drie Australiërs boven de 70 jaar worden gediagnosticeerd met huidkanker. En ook in Nederland en de omringde Noord-Europese landen is huidkanker doodsoorzaak nummer 1 en groeiende. En het zijn niet alleen ouderen, ook de jongere krijgen steeds vaker te maken met onrustige plekjes op de huid.

UVA (aging) en UVB (burning) zijn schadelijk voor de huid. Slechts 5% van de UVB straling haalt de aarde maar is het meest schadelijk. Vermijd daarom de piek uren tussen 12.00 en 16.00 uur. Dit is het tijdstip waarop UVB-straling de meeste schade brengt aan de huid. Smeer om de 2 uur met goeie zonnebrandlotion voorzien van een SPF30 factor. Bescherm jezelf met een petje of parasol en wacht op de mooie namiddag uurtjes. Leg je lotion niet in de volle zon! De kwaliteit van het product en SPF factor worden aangetast en kunnen jou niet meer de nodige bescherming bieden. Meer zonproducten zijn te vinden op onze website onder de noemer ZONBESCHERMING.

100% natural spraytan

Een slim alternatief voor de zon of de zonnebank is spraytan. Een veilige manier om er binnen 10 minuten mooi gebruind uit te zien. Maar dan wel een natuurlijke spraytan en biologisch gecertificeerd. Die vrij is van toxische toevoegingen zoals: parabenen, siliconen, kleurstoffen en parfum. Spraytan wint aan populariteit en wordt gezien al de meest veilige manier van bruin zonder zon. Het is een verneveling die zich hecht aan jouw opperhuid en dringt niet door tot de diepere huidlagen. Gezond en veilig voor jong en oud. Een prima start naar een mooie stranddag, het begin van een vakantie, een bruiloft of feest.

Waarom Get Natural Spraytan?

  • binnen slechts 10 minuten prachtig en egaal gebruind kleur afgestemd op jouw huidtype
  • je ziet er superstralend uit op je trouwdag, feest of de allereerste stranddag
  • 100% natuurlijke producten voor een gezond resultaat
  • veilig en verantwoord bruin zonder schadelijke UV-stralen van de zon of de zonnebank
  • geschikt voor jong en oud, zwangere vrouwen, chronisch zieken of bij huidziektes
  • met een lekker kleurtje zie je er goed uit, voel je je beter, gezonder en energieker!

A Sunkissed Glow

De basis van de spray tan is cacao. Een antioxidant en ‘superfood’ voor huid, haar en hersenen. De aanvullende ingrediënten zoals; Aloë Vera, rauwe honing en granaatappel zorgen voor ‘A Sunkissed Glow’. Onze EcobySonya producten zijn 100% gecertificeerd natuurlijk, van Australische Origine en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Spray tan heeft geen beschermingsfactor. Bijsmeren blijft dus essentieel!

Wil je meer weten, wat spraytan voor jou kan betekenen? Of over onze zonnebrandproducten? Check onze website: www.getnatural.nl

Ik wens je een prachtige en veilige zomer toe!

Mirjam

Deel dit bericht

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop