Alex Carro - discovery set

Get yourself A Natural XMAS

Kerst 2020 komt steeds dichterbij! Ben je nog op zoek naar mooie en duurzame beauty cadeaus, voor jezelf, je geliefde, puber, iemand die je lief hebt en extra wilt verwennen? Get inspired and make the change!

De feestdagen komen eraan en meer dan ooit proef ik de hang naar gezelligheid. Kerstmis draait om tradities om het samen zijn, te delen en te genieten. Italië is bij uitstek het land waar ‘tutta la famiglia‘ zich onderdompelt in tradities. In Italië geven ze elkaar met Kerstavond een Panettone. Een luxe kerstbrood met sukade en rozijnen. En dan het liefst de classico variant. Hiermee bedoelen de Italianen; geen ijs, slagroom en gesmolten chocolade of andere tierelantijnen. Nee, puur en zo natuurlijk mogelijk net zoals de pasta!

Kerst inspiratie 2020, duurzaamheid staat op 1

De puurheid waarom de Italianen bekend staan zie je steeds vaker terugkomen in Nederland. We hebben nu echt wel door dat we klaar zijn met cadeaus die vallen onder het credo: veel voor weinig! Plastic free, een verantwoord verhaal die bijdraagt aan onze gezondheid en de planeet, dat is de nieuwe weg die we bewandelen richting 2021. Wat wil jij meenemen in 2021? Misschien wel een van onze prachtige huidverzorgingsproducten? Gezond en veilig voor je huid, mooi in design en kwaliteit. Wat je ook kiest, bij ons ben je verzekert van een mooie presentatie in cadeau en duurzaam huidverzorgingsproduct. NATURALLY zou ik bijna zeggen.

Een natuurlijke baardolie, deodorant, lipgloss of huidolie?

Jazeker wij hebben het allemaal in huis. Het leuke aan natuurlijke huidverzorging is; het kent geen onderscheidt in mannelijk of vrouwelijk. Het is unisex dus de keus is snel gemaakt. Op onze website hebben we een aantal unisex kerstgeschenkensets samengesteld van Salt and Stone. Een luxe geschenkendoos met de nieuwste deodorantgeuren, een hydratation lotion of facial oil en California Mint Lip Balm, prettig tegen droge lippen in de komende wintermaanden. Of de geschenkenset van Laouta. Een prachtige body oil op basis van olijven, ecofriendly en gecertificeerd ‘I am Green’. Nu met natuurlijke soapbar lemon. Ieder product krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Daarnaast komen wij jullie tegemoet in verzendkosten. Niet gratis maar voor 2,95 euro tot 45 euro. Een fair price waar we elkaar in het midden treffen. Vanaf 45 euro is verzenden gratis. Raak je al geïnspireerd door onze mooie cadeaus en ons verhaal? Wij zijn klaar voor 2021.

Meer duurzame producten op onze site. En vergeet niet…….een betere wereld maken we voor elkaar en met elkaar. Ik wens iedereen fijne feestdagen en bovenal een gezond weerzien in 2021.

Mirjam | owner Get Natural

www.getnatural.nl

Get Social and follow us @getnaturalstore

Deel dit bericht

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop