Groenten

BLADgroen(ten) – future proofing your skin

Groenten zijn gezond en essentieel voor een gezond lichaam. Met name de groene bladgroenten zitten ‘bomvol’ vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten. Boerenkool staat met stip op een, wereldwijd. Het is zelfs de groente met de allerhoogste concentratie gezonde voedingsstoffen, een SUPERFOOD en het wordt meer- en meer toegepast in natuurlijke huidverzorging. Dat past uitstekend in onze visie: future proofing your skin met bladgroenten!!!

Powerhouse foods zijn de nieuwe superfoods

De Amerikaanse overheidsdienst ‘Centers for Disease Control’ heeft onlangs een rapport gepubliceerd welke soorten groenten en fruit voldoen aan de definitie ‘powerhouse foods’. Hierbij hebben zij vooral gekeken naar de soorten waarvoor uit wetenschappelijk onderzoek aanwijzingen komen dat ze gezondheidsrisico’s verlagen. Bovenaan de lijst waterkers, Chinese kool, snijbiet en witlof. Nog boven de boerenkool en zelf broccoli! Gek genoeg ontbraken de hippe, trendy chia zaad en goji- en acaibessen in het hele rijtje aan superfood. Hoogst scorende fruitsoorten zijn citroen, sinaasappel en aardbei. De bladgroenten staan dus bovenaan de lijst gezonde voeding. Groene bladgroenten zijn rijk aan vitamine C, E, K en foliumzuur en dit is weer goed voor een gezonde weerstand. Hoe donkerder groen het BLAD hoe meer chlorofyl. Een nieuw wondermiddel die je ook tegenkomt in onze merken aan natuurlijke huidverzorging. Zo heeft Alex Carro Skincare een Detox Superfood Mask aan de collectie toegevoegd met superfood als boerenkool, kurkuma, biologische soja, Q10 en malachiet (mineraal). Krachtige ingrediënten die je huid detoxen (ontgiften) herstellen en helpen te vernieuwen om nog gezonder terug te komen. Future proofing your skin!

Detox Superfood Mask
Detox je huid met deze superfood ingrediënten; boerenkool, kurkuma, biologische soja, Q10 en malachiet (mineraal). Pre-ordering now

Zeegroenten en bladgroenten de toekomst voor een gezonde huid

De markt in ‘natural cosmetics’ heeft de afgelopen 5 jaar een vlucht gemaakt. Althans, dat denken wij! Nederland blijft achter ten opzichte van de rest van de wereld. Australië en Amerika zijn al veel verder dan de zogenaamd ‘groen’ denkende Hollander. Zo is het ‘walhalla’ te vinden in Californië. Een staat die zich onderscheid van de andere deelstaten van Amerika en strenge eisen heeft op het gebied van milieu en het uitdragen van een ecologisch gedachtegoed. Onze merken Salt & Stone, Raaw by Trice en Agent Nateur komen alle drie hier vandaan!

Raaw by Trice brengt een gehele lijn op basis van zeegroenten. Zeewieren zijn de bladgroenten van de zee en kwamen vroeger voor op het land. De bekende groene zeewieren met het meeste zeegroen (chlorofyl) groeien daar waar het betrekkelijk ondiep is. De bruine zeewieren vinden we in diepere wateren. Zeegroenten bevatten meer dan 90 verschillende voedingsstoffen, krachtige vitamines, mineralen en enzymen om ieder huidprobleem te reduceren tot nihil! Algen en bladgroenten werken ontstekingsremmend, desinfecterend en houden vrije radicalen als luchtvervuiling, kantoorvervuiling, UVA/UVB straling op afstand. Vrije radicalen vallen ons systeem aan en zorgen ervoor dat onze cellen worden beschadigd. Zo kunnen lichamelijke ongemakken en ziektes ontstaan. De collectie van Raaw by Trice heeft een gehele verzorgingslijn om beschadigingen aan de huid te herstellen, te verzorgen en te vernieuwen.

Raaw by Trice – Plankton Enzyme Cream

De ultieme anti-aging moisturizer verrijkt met huidverstevigende elementen zoals zeewier en algen extracten. Deze krachtige formule helpt de stofwisseling (aanvoer van zuurstof) te versnellen. Het functioneren van een goeie celopbouw, en dus vernieuwing van de huid staat met de aanvoer van zuurstof. Unisex, vegan en 100% biologisch.

Raaw by Trice – Laminaria Eye Cream

Heb je last van wallen, donkere kringen, fijne lijntjes en/of rimpels? Een vermoeide blik? De Laminaria Eye Cream helpt je deze problemen te verminderen. De crème is rijk aan een cocktail van biologische geteelde algen, enzymen en anti-oxidanten. Kleinschalig geteeld en met liefde voor de ‘marine wereld’ gecompenseerd. Het helpt de probleemgebieden aan te pakken rondom de delicate huid van de ogen. Ready for Close-up! Unisex, vegan en 100% biologisch

Raaw by Trice – Hyaluronic Ocean Serum

Hyaluronic Ocean Serum stimuleert de productie van collageen, geeft een diepe hydratatie en helpt een beschadigde huid te herstellen en fijne lijntjes te verminderen. Resultaat; een gezonde en stralende huid die zacht aanvoelt. Unisex, vegan en 100% biologisch.

Laat je verrassen door onze 100% natuurlijke producten in blad- en zeegroenten. Future proofing your skin and start today! Voor de laatste ontwikkelingen, volg ons op onze social media accounts @getnaturalstore. Heb je nog vragen, of wil je iets met ons delen, Get in Touch; info@getnatural.nl. En kijk snel op onze website voor meer natuurlijke huidverzorging: www.getnatural.nl

We horen jullie graag!

Mirjam

Deel dit bericht

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop