Youth Serum

Beauty is only skin deep

Beauty is only skin deep – vrij vertaald; schoonheid is maar een buitenkant. Het is ‘flinterdun’ en in de afgelopen twee weken, van ‘topping’ gedegradeerd naar ‘dropping’. WELL BEING is het nieuwe (schoonheids)ideaal.

Well being is het nieuwe ideaal

Sinds de corona uitbraak zijn de vitaminen tabletten niet aan te slepen. Online, instore vinden ze gretig aftrek als aanvulling op onze gezonde leefstijl. En voor ieder kwaaltje, pijntje, beauty geheim of gezondheidsprobleem is er wel een pilletje beschikbaar. Baat het niet, dan schaadt het niet. Vitamine C staat met stip op 1! Wat blijkt; het is onze redder in nood en speelt een essentiële rol in de bescherming van ons immuunsysteem.

Virologen zijn het er unaniem over eens. Een gezond immuunsysteem of afweersysteem beschermt je gehele lichaam voor indringers van buitenaf zoals bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Je huid, darmen, luchtwegen, bloed en lymfestelsel maken hier deel van uit. De huid heeft de rol van grensbewaker en is verantwoordelijk voor het op afstand houden van schadelijke stoffen.

Natuurlijke huidverzorgingsproducten voor een gezond immuunsysteem

Schoonheid (en dus ook gezondheid) worden bepaald op de eerste huidlaag, de epidermis. Het is de huidlaag waar huidverzorgingsproducten hun werking hebben. Een zeer actieve en essentiële huidlaag die ons beschermt tegen externe invloeden. Gezonde en natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn dan ook ‘prioriteit’ in de opbouw van een gezond immuunsysteem. Toxische toevoegingen zijn de eerste indringers, en helaas te vaak, te veel terug te vinden in onze dagelijkse huidverzorgingsproducten. Veel huidverzorgingsproducten hebben een beperkte houdbaarheidsdatum. Na opening van het product zijn deze niet langer houdbaar dan een half jaar. Daarnaast zijn ze vaak opgevuld met water. Schimmelvorming is hier snel gemaakt. Parabenen, siliconen worden toegevoegd aan deze producten om zo de bewaarstoffen te beschermen tegen bacteriën van buitenaf. Allergieën, huidirritaties zijn de eerste tekenen van een aanval op het immuunsysteem, vaak veroorzaakt door de toxische toevoegingen in het product.

Om je huid te beschermen voor indringers van buitenaf zijn onderstaande ingrediënten essentieel in de ondersteuning van een gezond immuunsysteem en een gezonde huid.

 • Vette vis (makreel, zalm, haring, tonijn) Omega 3- elasticiteit
 • Kurkuma- werkt ontstekingsremmend en kalmerend op de huid
 • Bladgroenten (spinazie, loofgroenten, kool)- chlorofyl gaat de strijd aan met giftige stoffen in je lichaam
 • Ananas – hoge gradatie vitamine C, goed voor bindweefsel
 • Broccoli en bloemkool – beschermt tegen ultraviolette straling en ontgift lichaam
 • Bessen en kersen – ontstekingsremmend en vertraagd verouderingsproces
 • Gember -heelmeester immuunsysteem, egale en glanzende huid
 • Zoete aardappel – beschermt tegen UV straling en zet dit om in vitamine A
 • Hele granen – verbetert je stofwisseling en versterkt je huid
 • Citroenen – vitamine C en regelt de zuurtegraad van de huid, ontstekingsremmend
 • Walnoten en amandelnoten – Omega 3, vitamine E hersteller van huidschade

AGENT NATEUR on Top in Natural Cosmetics

Agent Nateur creatrix Jena Covello uit Los Angeles begon haar zoektocht naar kwalitatief, hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam nadat bij haar op vrij jonge leeftijd hormoon gerelateerde gezondheidsproblemen werden geconstateerd. Agent Nateur behoort tot de top in ‘natural cosmetics’ wereldwijd. De selectie en combinatie aan krachtige ingrediënten zoals vitaminen en mineralen bepalen de kwaliteit van de producten en de verbetering van jouw huid. Voor meer Agent Nateur; check onze website; www.getnatural.nl

Agent Nateur is GMO-free, ECOCERT voor Europa, Organic, Cruelty-free, Vegan en werkt alleen met de beste leveranciers vanuit de hele wereld die voldoen aan de meest veilige eisen voor ‘natuurlijke’ huidverzorging.

Naturally!

Deel dit bericht

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop