‘We are convinced that nature kept all best secrets for a beautiful and healthy life! We just need to find them, and bring it together.”

Mirjam (Founder of Get Natural)
In loving memory Diana

Get Natural

De wereld verbeteren, kwaliteit boven kwantiteit stellen en investeren in onszelf, milieu, dier en plant; dat is waar GET NATURAL voor staat. Wij zijn niet gemiddeld en dat ben jij ook niet. Daarom hebben we met veel zorg een prachtige collectie van ECO luxe merken uit het topsegment samengesteld. Met een beauty aan producten die de ware geheimen blootleggen voor een gezonde en mooie huid. Ervaar zelf wat de kracht van de natuur jou te bieden heeft. Vanaf het plantje in de grond tot aan de consument. Full circle!

In onze online store krijgen de producten de aandacht die ze verdienen. Het is bijzonder om de nieuwste ontwikkelingen in natuurlijke huid- en gezichtsproducten een mooi podium te kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan dagcrèmes die als ingedroogd poeder in een potje worden verpakt. Door zelf een klein beetje water toe te voegen ontstaat een verzorgende dagcrème nieuwe stijl. Mooi toch? En niet belastend voor het milieu. Daarnaast ben je veel zuiniger met het product, dan wanneer je een klodder crème uit een pot haalt en opsmeert. Het vraagt om een nieuwe mindset.

Pure selectie

Het is dus belangrijk om kritisch en kieskeurig te zijn. Dat zijn wij ook. Voor onze shop ‘Get Natural’ wilden wij uitsluitend de allerbeste, natuurlijke verzorgingsproducten selecteren die er wereldwijd te vinden zijn. En alleen samenwerken met merken en leveranciers die passen bij onze filosofie en het belang van pure, natuurlijke ingrediënten onderschrijven. 
Uiteraard wel onderbouwd op basis waarbij volgens strenge normen wordt beoordeeld op veiligheid en werkzaamheid. Certificeringen of keurmerken worden alleen toegewezen aan een product dat aan de allerhoogste eisen voldoet als het gaat om de grondstoffen, ingrediënten en het productieproces.

Wij leggen zelf direct contact met de toonaangevende merken, en ‘naturally’ willen ze samenwerken met GET NATURAL. Tijdens onze zoektocht bleek Australië toonaangevend te zijn als aanbieder van natuurlijke producten. In kwaliteit én in design. Want de verpakking moet niet alleen mooi zijn, maar ook voldoen aan duurzame eisen. Geen plastic wegwerptube maar recyclebaar glas waarin het product langer houdbaar blijft. Daarnaast liet het innovatieve aanbod afkomstig uit Californië onze groene harten sneller kloppen.

GET NATURAL is jouw one-stop shop for ECO luxurious Beauty!

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop