Hello Natural Beauty’s,

Genieten jullie ook zo van de zomer? De afgelopen week hebben wij een aantal nieuwe producten toegevoegd in onze webshop, en ‘naturally‘ brengen wij deze ‘beauty‘ aan producten, graag onder jullie aandacht. Het leuke van deze ‘NEW BORNS’ is dat ze aansluiten bij de zomer en daardoor een ‘must-have’ zijn voor jouw zomerdagen en/of vakantie.

Organic Sheet Mask ORGAID

Uit Amerika hebben wij de pure ‘Organic’ Sheet Masks van ORGAID. De zogenoemde ‘plaatmaskers’ hebben een wetenschappelijke formule die is samengesteld uit veilige ingrediënten zonder chemische conserveringsmiddelen, zelfs voor de meest gevoelige huid een ware ‘Must-Have’. Makkelijk in gebruik en om mee te nemen in de koffer. De maskers verzorgen, voeden en herstellen de huid van zon schade, uitdroging door airco en vermoeidheid. Je kunt kiezen uit drie variaties; Anti-Aging met hyaluronzuur en groene thee, Greek Yogurt (voedend) of Vitamine C voor een snel herstel van de huid.

New Born – Serum Alex Carro

Binnen de ‘botanische‘ huidverzorgingslijn van Alex Carro mogen we deze ‘nieuwkomer’ welkom heten. Een Illuminating Matrix Liquid is een ‘hoogwaardig’ serum met een drie-voudige werking die de huid vernieuwd, verzorgd en onmiddellijk laat stralen.

Het serum voelt licht en en niet vettig. Sophora (honingboom) en licorice (zoethoutwortel) ‘preppen’ de huidtoon, laat een vale huid verdwijnen en minimaliseert oneffenheden zoals donkere en onrustige plekjes en fijne lijntjes. De natuurlijke fruitzuren (5%) verbeteren de vochtbalans en vernieuwing van de huidcellen. Je huid voelt als herboren en ziet er stralend uit, klaar voor een CLOSE-UP!

Keekaboo – We have Bamboo (Bags)

Wordt het een stranddagje, een bezoek aan de markt of het terras? Deze zomer shop je ECO-Chic met deze ‘trendy’ en praktische Bamboo Bag. In de handige binnentas is er voldoende ruimte om je meest waardevolle spulletjes in op te bergen, in de kleuren roze, zwart, ecru en naturel.

Wij wensen jullie een ‘mooie’ zomer toe!

Shopping cart

0

No products in the cart.

Return To Shop